Mergi la conţinutul principal

Florin Mircea, deputat PSD: „Voi avea curajul să mă opun de fiecare dată oricărei iniţiative care va conduce la creşteri de taxe, reduceri de salarii şi impozite crescute pentru mediul antreprenorial”

• este promisiunea lui Florin Mircea, numărul 1 pe lista PSD la Camera Deputaţilor

 

Sunt brăilean, căsătorit, tatăl a doi copii şi absolvent al Facultăţii Management Marketing în Afaceri Economice – Specializarea Administraţie publică. Am fost 11 ani directorul general al Regiei Autonome “Administraţia Zonei Libere Brăila”. Din această poziţie am adus la Brăila societăţi care au creat mii de locuri de muncă şi fac producţie aici, în municipiul nostru. În acest context, cea mai reprezentativă investiţie este cea a societăţii care produce cablaje auto. Fabrica respectivă a fost construită chiar pe unul dintre terenurile Zonei Libere, iar acolo lucrează peste 3.500 de brăileni.

Totodată am realizat un centru de afaceri care reuneşte peste 30 de firme din mai multe domenii de activitate.

De asemenea pe perioada mandatului meu, ca director general, Zona Liberă Brăila a avut profit care a fost reinvestit.

 

Ce-am făcut în Camera Deputaţilor

 

De 1 an şi jumătate sunt deputat. Activitatea mea în Camera Deputaţilor poate fi sintetizată astfel: iniţierea a 15 propuneri legislative, dintre care  două au devenit deja legi promulgate. De asemenea  am semnat şi votat 6 moţiuni şi am avut numeroase intervenţii în cadrul Comisiei de Transporturi şi Infrastructură.

Aşa cum am prezentat şi în Raportul de Parlamentar, dintre proiectele de lege pe care le-am iniţiat şi sunt acum în dezbatere la comisiile de specialitate aş aminti:

1.       Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie

2.      Proiectul de Lege pentru suspendarea rambursării creditelor

3.      Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.227 din 8 septembrie 2015 privind Codul fiscal precum şi

4.      Proiectul de Lege pentru completarea art.861 din Legea nr.448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. 

 

În noul mandat voi urmări ca proiectele naţionale de infrastructură demarate la nivelul judeţului Brăila să continue: Podul peste Dunăre, Portul Brăila dar şi realizarea Master Planului pe transport. De asemenea, în Parlament voi vota întotdeauna doar legi în interesul cetăţenilor şi voi avea curajul să mă opun de fiecare dată oricărei iniţiative care va conduce la creşteri de taxe, reduceri de salarii şi impozite crescute pentru mediul antreprenorial.

 

Florin Mircea

Deputat PSD Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro