Mergi la conţinutul principal

Florin Ivan - Razvan Popa, locul al 3-lea la raliul Prieteniei Brăila Dobrich

• ediţia a 34-a a fost câştigată de fraţii Galin şi Shabla Grancov • “Ultima specială de la bulgari a fost cea care a decis componenţa podiumului”, a precizat Valentin Nemţanu

 

Ediţia a 34-a a raliului Prieteniei Brăila -  Dobrich s-a încheiat cu victoria echipajului bulgar format din fraţii Galin şi Shabla Grancov.

La competiţia din acest an, care a început la Brăila, s-au aliniat la start 21 de echipaje, iar acestea au participat la şapte probe speciale după care s-a plecat spre Slobozia, unde s-au mai derulat două speciale. Raliul transfrontalier s-a încheiat în Bulgaria, cu alte opt etape speciale.

La finalul competiţiei pe primul loc s-a clasat echipajul din Bulgaria format din Galin Grancov şi Shabla Grancov din Dobrich, care au concurat pe un Citroen  Saxo, locul al doilea a fost adjudecat de bucureştenii Mihai  Alexandrescu - Annemarie Ghibernea, iar pe poziţia a treia s-au clasat brăilenii Florin Ivan - Razvan Popa care au concurat pe un Mitsubishi.

“A fost o participare puternică, anul acesta cap de afiş au fost patru maşini cu o capacitate cilindrică de peste 2000 cmc. Ultima specială de la bulgari a fost foarte interesantă. Ea s-a desfăşurat pe distanţa de 3 km, cu urcare şi coborâre de pe un pod, şi a fost cea care a decis componenţa podiumului. Cel mai experimentat echipaj, Nikolay Kortelov - Nasko Tzonev, era în frunte dar cei doi bulgari au făcut o greşeală care i-a costat, au primit o penalizare destul de mare care i-a scos din zona primelor trei locuri. Competiţia a fost câştigată de fraţii Galin şi Shabla Grancov, ei au făcut minimum de greşeli, au fost combativi şi constanţi. O surpriză plăcută au făcut-o cei doi bucureşteni, care la prima lor competiţie de acest gen au reuşit o clasare pe locul al doilea. Brăilenii Ivan şi Popa s-au clasat pe locul al treilea”, ne-a declarat Valentin Nemţanu, unul dintre organizatorii raliului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro