Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florian Bulancea a marcat golul de trei puncte cu citeva secunde inainte de finalul jocului

In ultima etapa a turului Blazer a fost de departe echipa care a controlat ostilitatile din teren si cu toate acestea a trecut prin mari emotii si a marcat golul victoriei abia cu 28 de secunde inainte de finalul jocului.
Balta a ratat de doua ori singur cu portarul, l-au imitat Vioreanu, Constandache si Buricea, Pirliteanu a trimis in minutul 9 mingea in bara insa la pauza a fost 2-0 pentru Metropolis. Bucurestenii au deschis scorul in minutul 4 prin Goga, insa inainte de a trimite mingea in plasa a atins-o cu mina, iar in minutul 12 dupa o centrare a lui Potirniche acelasi jucator a reluat mingea cu calciiul pacalindu-l pe portarul brailean.
In repriza secunda s-a jucat la o singura poarta, cea a echipei Metropolis, insa primul gol al gazdelor a picat abia in minutul 31 cind Vioreanu a trimis mingea in fata portii, iar Daniel Buricea l-a executat pe portarul bucurestean. Blazer ar fi putut reduce din diferenta cu patru minute inainte daca mingea sutata de Vioreanu nu s-ar fi lovit pe linia portii de Pirliteanu. Gazdele au continuat sa atace, mingea a circulat rapid pe traseul Balta, Vioreanu, Buricea, Bulancea, iar acesta din urma a restabilit egalitatea. Blazer a mai irosit o ocazie de gol in minutul 37, dar a reusit totusi sa marcheze golul victoriei cu 28 de secunde inainte de fluierul de final al meciului, gratie unui gol marcat de Florian Bulancea.
Cu iluziile spulberate, Metropolis a riscat pe final, atacind si cu portarul, insa nu a mai reusit sa inscrie si astfel formatia braileana ramine neinvinsa in acest tur de campionat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii