Mergi la conţinutul principal

Florentin Petre, în tratative avansate de a prelua CS Făurei

* informația este confirmată de ambele părți * “Cu Bănel sunt prieten de o viață, cu siguranță îl voi ajuta dacă mi se va solicita sprijinul”, spune fostul tehnician al Daciei Unirea * “Bineînțeles că mi-ar plăcea să lucrez alături de Florentin Petre”, spune Aurel Nicoliță, președintele clubului din Făurei

 

După trei ani și jumătate petrecuți la Dacia Unirea, Florentin Petre este în tratative cu CS Făurei. Și se pare că discuțiile sunt într-un stadiu avansat. Ambele părți, antrenorul și conducerea clubului din Făurei, au confirmat știrea.

“Încă suntem la stadiul de discuții. Cu Bănel sunt prieten de o viață. Ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am vorbit despre un proiect interesant la CS Făurei. Cu siguranță îl voi ajuta dacă mi se va solicita sprijinul”, ne-a declarat Florentin Petre.

Tot cu acest prilej, tehnicianul a spus că deocamdată trebuie să încheie socotelile cu Dacia Unirea.

“Mai întâi să închei cu Dacia Unirea. Îmi pare rău că s-a încheiat așa activitatea mea la Brăila. Nu am putut merge mai departe acolo cu acel proiect și cred că nu din vina mea s-a ajuns la retrogradare. Din punctul meu de vedere, dacă aveam condiții bune nu se ajungea aici. Le urez succes și să realizeze ceea ce își doresc”, a mai spus fostul antrenor al Daciei Unirea.

La rândul său, președintele clubului CS Făurei, Aurel Nicoliță, recunoaște că se poartă discuții cu Florentin Petre și vorbește și despre un proiect de perspectivă.

“Deocamdată suntem în tratative, bineînțeles că mi-ar plăcea să lucrez alături de Florentin Petre, dar eu am mentalitatea mea și nu o să mi-o schimb. În continuare caut sponsori și caut o colaborare cât mai serioasă, bineînțeles totul va fi transparent. Sunt sătul să mă uit în curtea vecinului Gheorghe Hagi și să văd că se poate la ei dar la noi nu. De aceea mi-am propus să colaborez doar cu oameni serioși și cred că Petre e un om deosebit și dornic de a face ceva în fotbal, de a lăsa ceva generației următoare. Orice colaborare pe care o voi avea cu orice sponsor va fi transparentă și serioasă. Proiectul pe care vreau să îl propun este unul de o ambiție nemaiîntâlnită până acum în fotbalul brăilean, vreau să elimin cerșetoria din fotbal. Dacă vrem echipă la Liga a III-a trebuie să oferim salarii, masă, cazare, cantonament. Să avem o pepenieră proprie, un centru de copii și juniori. Când vom îndeplini condițiile acestea, atunci vom avea pretenții. Aștept la masa discuțiilor orice sponsor care vrea să investească în acest proiect deosebit, sunt sătul de fotbaliști care mimează, vreau profesioniști alături de mine, cei care vor veni la această echipă să demonstreze că își merită locul în lotul lui CS Făurei. Dar încă aștept un buget serios din partea unui sponsor cu care colaborez, spun încă o dată, fotbalul nu înseamnă cerșetorie, cei de la federație trebuie să nu mai permită accesul în Liga a III-a echipelor cu un buget mai mic de 200 de mii de euro pe an, apoi discutăm de fotbal”, ne-a declarat Aurel Nicoliță.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro