Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiul generalului Badalan, singurul circiumar de pe Faleza

Agentia de Mediu a dat Faleza pe mina familiei Badalan. Nu toata, ce-i drept, ci doar citiva metri patrati cit sa incapa o circiuma. Astfel, singura terasa care a primit pina in prezent ok-ul din partea inspectorilor de Mediu apartine fiului generalului Eugen Badalan, fost sef al Statului Major General, si este situata in spatele strandului pentru copii.
Municipalitatea viseaza frumos in privinta Falezei. Viceprimarul Tilea declara ca zona din fata morii Violatos va suferi mari transformari. Cind anume? In curind! Tilea a explicat ca, impreuna cu membrii clubului "Voltin", a imaginat un proiect interesant pentru acea zona: "Ne-am gindit sa facem un perete pentru catarat, un loc cu o saltea din aceea speciala pentru sarit si facut giumbuslucuri, pentru patru persoane, o mica terasa... De asemenea, am vrea sa facem si o scena pentru karaoke. Cei de la "Voltin" au spus ca au deja niste sponsori si, cu ce ii mai putem ajuta si noi, poate reusim sa facem ceva apreciat de toata lumea".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii