Mergi la conţinutul principal

Firme din Bragadiru și București care au cumpărat imobile în Brăila și le-au lăsat în paragină, amendate de Poliția Locală cu câte 5.000 lei

 *proprietățile acestora, de pe Str. Griviței, respectiv Str. Transilvaniei s-au transformat în ultima perioadă în adevărate gropi de gunoi

 

 

 

 

Două societăți comerciale, una din Bragadiru, județul Ilfov, iar cealaltă din București, au achiziționat terenuri și construcții din incinta unor foste întreprinderi brăilene, apoi le-au lăsat în paragină, fără să mai asigure nici măcar paza, astfel  că proprietățile respective s-au transformat în adevărate gropi de gunoi, cu aportul unor brăileni nesimțiți care și-au aruncat deșeurile acolo. Zilele trecute, Poliția Locală a amendat firmele în cauză cu câte 5.000 lei, somându-le să facă curățenie și să repare fațadele imobilelor pe care le au în proprietate pe raza municipiului Brăila.

”În perioada 9 – 10 decembrie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale unor persoane juridice care dețin terenuri sau imobile în municipiul Brăila și care nu întrețin curățenia și igiena locațiilor sau care nu au efectuat lucrări de reparații și întreținere a fațadelor imobilelor respective. Este vorba despre două societăți comerciale, SC Boyang Trading Clothes SRL, cu sediul în Bragadiru și de SC Nandela Import Eport SRL, cu sediul în București, proprietarele unor imobile situate pe str. Grivița, respectiv str. Transilvaniei. Ambele societăți au fost sancționate contravențional cu suma de 5.000 lei fiecare și au fost somate să curețe locațiile respective de gunoaie și să ia măsuri privind fațadele”, informează Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro