Mergi la conţinutul principal

Finul lui Stancu, asociat la exploatarea sălii de bowling a CJ

Asocierea s-a perfectat în condiţiile în care, pe legislaţia actuală, CJ nu poate desfăşura activităţi economice de acest tip, deci nu poate administra singur sala de bowling. Potrivit hotărârii de consiliu, firma amintită are obligaţia să plătească CJ o cotă de 70% din profitul net rezultat din activitatea desfăşurată la Casa Tineretului, dar nu mai puţin de 10.000 RON lunar. Asocierea este realizată pe un termen de 6 luni, timp în care "se vor identifica şi alte soluţii de administrare a investiţiei". Mai exact, este vorba despre posibila înfiinţare a unei direcţii specializate în cadrul Consiliului Judeţean, care se va ocupa de administrarea mai multor astfel de obiective, aparţinând Consiliului. După cum li s-a precizat consilierilor, asocierea cu "Golf Trade" s-a încheiat la solicitarea acesteia, "neexistând altă propunere de ofertă până la data dării în folosinţă a investiţiei".
Interesant, toţi consilierii s-au arătat mulţumiţi de aceste explicaţii şi n-au avut nimic de obiectat. Noi, mai curioşi din fire, am fost interesaţi să aflăm cine se ascunde în spatele firmei atât de bine informate, care a ştiut să înainteze Consiliului Judeţean o propunere de asociere, într-un moment în care nu se ştia cine va putea administra legal sala de bowling. Ei bine, firma "Golf Trade" are doi asociaţi, persoane juridice, cu câte 50% fiecare, fiind administrată de Alexandru Dimofte. Cei doi asociaţi sunt Mobil Distribuţie SRL şi Golf SRL. La prima societate, acţionar unic şi administrator nu este altcineva decât Cristi Niculae, finul lui Gheorghe Bunea Stancu, şeful CJ. La cea de-a doua, acţionar majoritar este Alexandru Dimofte cu 55%, iar celălalt asociat cu 45% este un anume Pantelimon Bălan, care are şi calitatea de administrator.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro