Mergi la conţinutul principal

Filme erotice cu o minoră. Condamnare finală pentru italianul violator și mama complice

* bărbatul de 75 de ani,  cetățean italian cu domiciliul în Brăila, acuzat că și-a satisfăcut nevoile sexuale, în ultimii doi ani, cu o minoră acum în vârstă de 10 ani, va petrece mulți ani la închisoare * magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins apelurile formulate de inculpaţii C.P. şi B.F.  împotriva soluţiei primei instanţe, unde italianul C.P.  a primit pedeapsa de 11 ani închisoare, iar mama copilei a primit pedeapsa de 14 ani și 4 luni închisoare *  italianul a fost judecat pentru infracțiunea de viol și corupere sexuală a minorilor, iar femeia care o avea în grijă pe fetiţă a fost acuzată de complicitate la viol, corupere sexuală a minorilor, rele tratamente aplicate minorului

 

 

 

 

Partidele de amor cu o fetiţă şi filmele erotice l-au costat scump pe un italian stabilit în Brăila. Bărbatul de 75 de ani va petrece ani buni la închisoare, după ce și-a satisfăcut nevoile sexuale, în ultimii doi ani, cu o minoră acum în vârstă de 10 ani. Inculpatul C.P. a primit recent condamnarea finală la Curtea de Apel (CA ) Galaţi, unde magistraţii instanţei au respins apelul formulat împotriva soluţiei primei instanţe, în care italianul judecat pentru infracțiunea de viol și corupere sexuală a minorilor  a primit pedeapsa de 11 ani închisoare.  Nu a scăpat mai uşor nici femeia care o avea în grijă pe minoră și care era chiar mama copilei, potrivit unor surse judiciare, care a primit pedeapsa de 14 ani și 4 luni închisoare, ea primind mai multe pedepse pentru complicitate la viol, corupere sexuală a minorilor, rele tratamente aplicate minorului. Nici ea nu a avut câştig de cauză în urma apelului formulat la CA Galaţi. „Respinge ca nefondate apelurile declarate de inculpaţii C. P.  şi Ş. F. (fostă B.) împotriva sentinţei penale nr. 976/24.06.2021 a Judecătoriei Brăila. Menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor şi deduce din durata pedepselor aplicare acestora perioada reţinerii şi arestării preventive de la data de 10.12.2020 la zi. Onorariul apărătorilor din oficiu va fi virat către Baroul Galaţi din fondurile Ministerului Justiţiei. Obligă pe inculpaţii-apelanţi la plata a câte 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia pronunţată la data de 8 decembrie, de Curtea de Apel Galaţi şi postată pe site-ul instanţei.

După cum au stabilit anchetatorii, mama s-ar fi ocupat cu activități de prostituție, în țară și peste hotare, informațiile fiind transmise de apropiați ai femeii. Femeia de 38 de ani ar fi determinat-o pe copilă să întrețină raporturi și acte sexuale orale cu inculpatul C.P., spunând că au nevoie de bani. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au trimis-o în judecată și pe inculpata B.F., femeia care ar fi trebuit să se ocupe de educația copilei, aceasta fiind acuzată de complicitate la viol, corupere sexuală a minorilor, rele tratamente aplicate minorului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila, la sfârșitul lunii ianuarie, însă procesul nu a început efectiv pentru că în cauză au fost invocate unele excepții.

 

Partidele de amor erau filmate

 

Potrivit informațiilor transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila, din materialul probator administrat în cauză a reieșit că, în perioada toamna anului 2018 - decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, un inculpat a întreținut acte sexuale cu o minoră, în vârstă de 10 ani în prezent, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, precum și de starea de constrângere morală în care se afla din cauza autorității exercitate de celălalt inculpat, mama victimei. Aceasta din urmă, arată procurorul de caz, în schimbul promisiunii și oferirii de dulciuri și sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o și a încurajat-o pe minoră să suporte și să întrețină acte sexuale cu inculpatul. “În același scop al convingerii și indicării modului de realizare, cei doi inculpați au întreținut raporturi și acte sexuale în prezența minorei. Cu privire la cei doi inculpați a fost exercitată acțiunea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor”, arată procurorul din cadrul PJ Brăila.

Fetița primea dulciuri și bani ca să suporte abuzurile sexuale ale bărbatului, iar femeia care ar fi trebuit să o protejeze asista la violurile în serie și chiar făcea sex cu bărbatul acuzat, chiar de față cu minora, spunând că și ea trebuie să învețe.

 

Cum a ajuns italianul în atenţia poliţiştilor şi procurorilor

 

După cum v-am mai  informat, anchetatorii l-au luat în vizor pe cetățeanul italian în urma unei sesizări. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila s-a înregistrat un dosar penal în baza denunțului unei persoane care văzuse cum un bărbat întreținea raporturi sexuale cu o fetiță minoră de aproximativ 10 - 11 ani, într-un apartament din municipiul Brăila. În luna decembrie 2020, polițiștii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de viol, agresiune sexuală, act sexual cu un minor și corupere sexuală a minorului. Ulterior, au fost efectuate percheziții domiciliare la mai multe adrese din municipiul Brăila, una fiind chiar la domiciliul pe care îl avea cetățeanul italian stabilit în Brăila. Potrivit datelor transmise de surse judiciare, au fost confiscate mai multe bunuri care au fost folosite în continuarea anchetei, respectiv telefoane, laptop, suporturi optice, dvd-uri, cameră video.

S-a stabilit că inculpatul C.P. a legat o relație cu o femeie din Brăila, în urmă cu aproximativ cinci ani, care venea la domiciliul său și întreținea relații sexuale cu italianul. Potrivit anchetatorilor, brăileanca care avea să devină inculpată în dosar venea cu o fetiță minoră care, după cum au spus surse judiciare, ar fi fost chiar fiica sa. Încă din anul 2015, au stabilit anchetatorii, italianul a întreținut relații sexuale cu inculpata B.F., iar după câțiva ani a cunoscut-o pe fetița femeii care avea 8 - 9 ani. De când s-au cunoscut, cei doi inculpați au întreținut relații sexuale, după cum arată anchetatorii, în schimbul unor sume de bani pe care le primea femeia.

Astfel, în urma anchetei s-a stabilit că cei doi inculpați au întreținut raporturi sexuale în prezența minorei, care îi privea pe cei doi în timpul consumării acestora. În fața anchetatorilor, inculpatul a spus că ar fi auzit când femeia i-ar fi propus fiicei sale minore să întrețină cu el un act sexual oral.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a precizat că, în perioada 2018 - octombrie 2020, la diferite intervale de timp, în repetate rânduri, minora i-a făcut sex oral la domiciliul său.

Surse din rândul anchetatorilor au spus că inculpatul îi dădea diferite sume de bani numitei B.F., cuprinse între 200 și 250 lei, pentru fiecare act sexual oral în schimbul favorilor sexuale oferite de minoră. Inculpatul a recunoscut  faptele de care era acuzat. La rândul său, în fața anchetatorilor, inculpata B. F. a recunoscut învinuirea adusă și a spus că minora, în prezent în vârstă de 10 ani, este fiica sa, după cum au arătat surse judiciare. Ea a spus că, în 2015, l-a cunoscut pe cetățeanul italian C.P. și a întreținut raporturi sexuale cu acesta, contra unor sume de bani.

Acum, cei doi inculpaţi îşi vor muta domiciliul la penitenciar.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro