Skip to main content

Filialele locale ale PNG si PD - nemultumite de organizarea afisajului stradal electoral

Modul in care Primaria s-a ocupat de organizarea afisajului stradal pentru alegerile europarlamentare a nemultumit citeva dintre partidele politice din Braila. Atit PNG, cit si PD Braila s-au plins ca panourile destinate publicitatii electorale nu sint curatate, sint amplasate in zone cu vizibilitate redusa sau lipsesc cu desavirsire. Mai mult, democratii braileni s-au aratat nemultumiti de faptul ca nici macar nu au fost stabilite pozitiile pe care fiecare partid le poate ocupa pe panourile respective. "PNG Braila e nemultumit de modul in care Primaria intelege sa gestioneze aceasta problema. Unele panouri au si acum afise de la referendumul pentru presedinte, altele sint plasate in boscheti, pe dupa copaci, cum se intimpla in zona Palatului Telefoanelor sau in centru, in Piata Traian. Mai mult, unele panouri lipsesc, desi pe site-ul Primariei apar ca existente. Linga Piata Concordia, pe Grivita, a disparut, cel de linga biserica Sf. Spiridon de la gara a disparut... si mai sint citeva. Noi cerem Primariei sa se ocupe asa cum trebuie de aceasta problema, pentru ca este importanta", a precizat Ionel Alexandru, presedintele PNG.
Referitor la aceste plingeri, primarul a tinut sa precizeze ca, din punctul sau de vedere, nu sint probleme legate de afisajul stradal electoral, ca panourile sint la locul lor si pregatite pentru a fi folosite, si ca s-au stabilit si pozitiile pe care trebuie sa le ocupe partidele politice pe panouri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu