Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filiala de Cruce Rosie isi propune constituirea unui depozit financiar propriu de urgenta de minimum 100.000.000 lei

Dezastrele provocate de ploile torentiale de anul trecut au determinat Filiala de Cruce Rosie Braila sa impuna obiective strategice in cadrul Programului de pregatire pentru interventii in caz de dezastre si acordarea primului ajutor pe 2006. In acest sens, un rol deosebit il reprezinta constituirea unui depozit financiar propriu de urgenta de minim 100.000.000 lei, avind in vedere experienta anului trecut, cind, in urma inundatiilor, peste 1.000 de familii sinistrate au beneficiat de ajutorul Crucii Rosii.
Dupa cum ne-a informat Florica Focsa, directorul filialei, Crucea Rosie urmareste constituirea unei baze materiale si financiare suficiente pentru asistenta postdezastru, cit si dotarea cu logistica adecvata pentru interventii calificate. Practic, se va completa depozitul propriu al stocurilor de interventie cu apa minerala, conserve, saci de dormit, paturi, lenjerie, incaltaminte pentru barbati si femei, geci si pantaloni; se are in vedere imbunatatirea structurii numerice si calitative a materialelor din depozitul propriu pentru interventia in cazuri de dezastre de la 100 potentiale victime la 300, cit si dotarea detasamentelor de interventie in caz de dezastre cu cel putin 16 truse de prim ajutor complete.
Pentru atingerea acestor obiective, Comitetul filialei de Cruce Rosie Braila isi propune cresterea numarului de membri cotizanti si sustinatori de la 3579 la 5000, majorarea cotizatiei anuale la 5 RON, cit si cresterea taxelor de instruire, cele de la cursurile de sora voluntara sau a taxelor pentru cursurile de ingrijitoare bolnavi la domiciliu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii