Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fidel Castro a fost, timp de citeva zile, in pragul mortii

Liderul cubanez Fidel Castro a fost, timp de citeva zile, in pragul mortii, dar acum s-a insanatosit, a declarat, simbata, prietenul liderului de la Havana, Hugo Chavez, citat de Reuters.
Un ministru cubanez a declarat, marti, ca Fidel Castro, in virsta de 80 de ani, se reface dupa interventia chirurgicala abdominala suferita in luna iulie, adaugind ca in curind si-ar putea asuma un rol mai activ in conducerea tarii.
"Cind Fidel se afla in pat - acum nu mai sta in pat - starea sanatatii lui era destul de delicata", a declarat Chavez, marturisind ca a fost alaturi de liderul de la Havana caruia i-a spus ca nu poate muri.
"Dar asa a fost, in pericol de a muri, timp de citeva zile, si a spus "Chavez, pot sa mor acum, nu ma mai nelinisti, cel care nu poate muri esti tu!"", a explicat liderul de la Caracas.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii