Mergi la conţinutul principal

Festivalul sportiv "Performanta incepe in curtea scolii" a fost prefatat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa

Ieri, la ora 12.00, la Scoala Al. I Cuza a avut loc o conferinta de presa avind ca subiect organizarea primului festival sportiv rezervat elevilor din invatamintul gimnazial.
Actiunea va avea loc in perioada 11-12 octombrie pe baza sportiva a scolii si la ea vor participa patru echipaje de la tot atitea unitati scolare, Al. I. Cuza, Dimitrie Cantemir, Ion Bancila si Scoala din Cazasu.
"Proiectul l-am conceput inca din aceasta vara si are ca scop cresterea numarului de copii care sa practice intr-un mod organizat o serie de activitati sportive si in felul acesta sa se largeasca baza de selectie pentru echipele reprezentative de volei, fotbal, atletism, sah si tenis de masa ale celor patru unitati scolare. Noi vrem ca prin aceste actiuni sa imbunatatim starea de sanatate a copiilor", a declarat coordonatorul proiectului, Viorel Luca.
Festivalul sportiv scolar "Performanta incepe in curtea scolii" este organizat de Scoala Al I. Cuza, iar finantarea este asigurata de catre Directia pentru Sport a Judetului.
Parteneri la aceasta actiune sportiva sint Asociatia judeteana de volei, Inspectoratul scolar Judetean, Liceul cu Program Sportiv, Palatul Copiilor si alte citeva cluburi brailene.
Festivalul cuprinde intreceri sportive la atletism, sah, tenis de masa, fotbal, volei, dans sportiv pe perechi precum si o proba de cultura generala.
Clasamentul final se va alcatui prin insumarea punctelor obtinute de fiecare scoala in cele sapte probe.
Duminica, inainte de festivitatea de premiere, vor avea loc demonstratii de dans perechi, de aeromodele si de karting.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu