Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festivalul sahului brailean, un turneu cu multe surprize placute

Editia a VII-a a Festivalului sahului brailean a fost cea mai puternica si cea mai plina de surprize pentru cei mai valorosi sahisti romani invitati la Braila.
Cea mai mare surpriza a reprezentat-o clasarea pe locul al saselea a lui Constantin Lupulescu, medaliatul cu aur in acest an la sah clasic. Si nu este singura de acest gen. Doi dintre maestrii internationali, Lucian Cirmaciu si Ciprian Nanu, aflind valoarea sahistilor care urmau sa ajunga la Braila si-au declinat in ultima clipa participarea la acesta editie a Festivalului sahului brailean.
O premiera a constituit-o participarea celor doua jucatoare de top, surorile gemene Luiza Marin si Otilia Baciu, prima fiind maestra internationala, iar cea de a doua maestra FIDE.
La festivitatea de premiere, arbitrul republican Radu Mircea, presedintele Comisiei de legitimari si transferari din cadrul federatiei de specialitate, i-a inminat lui Viorel Balcan carnetul de jucator legitimat. Viorel Balcan este din anul 1988 jucator de categoria I si din acest an poate reprezenta clubul Orizont 64 in competitiile nationale.
"Ma bucur ca eforturile noastre de a organiza o competitie puternica au dat roade, si anul acesta Braila a fost pentru o zi si jumatate capitala sahului romanesc. Multi sahisti valorosi au tinut sa fie prezenti la aceasta editie si pot spune ca am asistat la partide extrem de interesante. Sper ca la anul vor veni si jucatori din tarile vecine", a declarat Viorel Balcan, sponsorul turneului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii