Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festivalul "Estudiantina" - sase zile de distractie pentru studenti

Duminica seara, la discoteca "Milennium" a avut loc spectacolul final al festivalului, "Miss&Mister Estudiantina", la care au participat zeci de studenti, iar distractia a fost la ea acasa.
In concurs s-au inscris sase perechi, trei de la Universitatea "Constantin Brancoveanu", Valentina Ceapa - Andrei Ciobanu, George Popartac - Alina Panait, Angelo Robitu - Carmen Craciun, si alte trei de la Facultatea de Inginerie, Elena Rosca - Ionut Negrut, Madalina Mihalea - Daniel Ilie si Simona Popa - Daniel Dutu. In deschiderea spectacolului, a fost vizionat spotul "Estudiantina 2006", trecindu-se in revista toate activitatile festivalului, au fost prezentati concurentii si cum s-au distrat ei vreme de cinci zile. Timp de aproape doua ore, cele sase perechi au avut de trecut probe de dans clasic si modern, de mima, care s-a dovedit a fi cea mai dificila, si o proba libera, in care tinerii au imitat cupluri celebre: Irinel Columbeanu si Monica Gabor, Stefan Banica Jr. si Andreea Marin, Leana si Costel, Monik si Papa Jr., Mutu si Consuelo, Pepe si Oana Zavoranu. In spectacol au mai evoluat Roxana Stefan, Claudiu Ene, dansatorii Ionela Uje si Adrian Lepadatu si formatia "Pasi in timp". In final a fost acordat premiul pentru cel mai bun punctaj de la concursul de cultura generala desfasurat pe Internet, tinerei Olguta Mototolea, care a constat intr-o carte cu intrebari de cultura generala. Juriul i-a ales ca Miss si Mister Estudiantina pe Andrei Ciobanu de la Universitatea "Constantin Brancoveanu" si Elena Rosca de la Facultatea de Inginerie Braila. Spectacoul a fost moderat de prezentatori ai Radio "Kiss FM" Bucuresti, Ana-Maria Gheorghe si Gabriela Enache.
Evenimentele de saptamina trecuta din cadrul festivalului au fost posibile datorita Fundatiei pentru invatamint, stiinta si cultura "prof. univ. dr. Alexandru Puiu", Primariei Braila, Bibliotecii Judetene "Panait Istrati", Directiei pentru Sport, Teatrului "Maria Filotti", Discotecii "Milennium" si Cinematografului "Central". Sponsorii evenimentului au fost: "Avia Travel", Agentia imobiliara "Cristian" si Salonul de infrumusetare "Carmen".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii