Mergi la conţinutul principal

Festivalul de Muzică Ușoară „George Grigoriu“ - Pentru trei zile, Brăila devine capitala muzicii pop

* Teatrul "Maria Filotii" Brăila va găzdui Festivalul "George Grigoriu", la care participă concurenți din România, Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Kazahstan, Bosnia Herțegovina și Armenia * vor fi prezenți, de asemenea, Cezar Ouatu, Luminița Anghel, Nico și trupa "Taxi" * prețul unui bilet este de 43,20 lei/seară, în limita locurilor disponibile

 

Brăilenii sunt așteptați la festival!

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, al Teatrului "Maria Filotti" și al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) - Centrul de Creație Brăila organizează, în perioada 16-18 iulie 2021, Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu", Ediția a VI-a, la care participă concurenți din România, Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Kazahstan, Bosnia Herțegovina și Armenia. Acompaniază orchestra condusă de Ionel Tudor. Prezintă Octavian Ursulescu. 

Astfel, în ziua de 16 iulie a.c., de la ora 19.00, la Teatrul "Maria Filotti", are loc concursul-concert Cezar Ouatu, iar pe 17 iulie, la aceeași oră, concursul-concert Luminița Anghel & Nico Forever Friends & Music Forever. Pe 18 iulie, ora 19.00, în aceeași locație, are loc Decernarea Premiilor și Gala Laureaților, precum și Concertul Trupei Taxi.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), din Piața Traian, nr. 2, de luni până joi (interval orar: 8.00-16.30) și vineri (interval orar: 8.00-14.00), în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 43,20 lei/seară.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro