Mergi la conţinutul principal

Festival de Teatru Scolar - "Fiecare are o poveste"

Pina pe 15 mai, trupele de teatru ale unitatilor scolare din judetul Braila se pot inscrie la cea de-a sasea editie a Festivalului concurs de teatru scolar, "Fiecare are o poveste". Organizatorii, Inspectoratul Scolar si Teatrul "Maria Filotti", au hotarit introducerea unei teme cu caracter exceptional, "Scene din proza si dramaturgia lui Mihail Sebastian". Pentru prima data, nu se va organiza si o preselectie, evolutiile elevilor fiind programate a se desfasura timp de patru zile, in perioada 28 - 31 mai. Elevii pot concura la urmatoarele sectiuni: monolog - durata maxima 15 minute, sceneta - 25 de minute, piesa de teatru - 45 de minute si sectiunea creatie, unde vor fi prezentate texte scrise de elevi. Fisa de inscriere trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: unitatea de invatamint, ciclul de invatamint, titlul spectacolului, numarul de elevi, distributia, numele cadrului didactic indrumator si al instructorului de specialitate, participarile anterioare. Fiecare formatie trebuie sa aiba in portofoliul de prezentare obligatoriu caietul program si afisul spectacolului. Inscrierile se realizeaza la Agentia Teatrala.
Gala Laureatilor este planificata pentru data de 10 iunie. Cele mai bune reprezentatii vor evolua pe scena de la "Maria Filotti" in stagiunea 2007 - 2008.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro