Mergi la conţinutul principal

Festival de teatru in limba engleza

Elevii de gimnaziu care doresc sa joace in piese de teatru intr-o limba straina au acum teren de afirmare. In luna decembrie, la Galati se va desfasura Concursul National de Teatru in Limba Engleza "E.T.A. Festival" (English Through Acting), editia I. Proba de concurs consta in prezentarea unei piese de teatru de 10-15 minute, la care sa participe 5-6 elevi. In privinta decorului, acesta trebuie sa fie simplu si usor de amplasat. Concursul va avea loc pe 15 decembrie 2007 la Biblioteca Franceza de pe str. Basarabiei. (in spatele sediului Radio Galati). Scolile care doresc sa participe la festival trebuie sa depuna inscrierile pina pe 1 decembrie. Pentru buna organizare a concursului, organizatorii percep si o taxa de participare care se ridica la suma de 30 RON. Banii se depun in contul Asociatiei "Orizont 29" - RO62 RNCB 0141032842500001, pina la data limita. Comisia de jurizare va fi formata din cadre didactice, elevi si un reprezentant al Teatrului Dramatic Galati. Gazdele manifestarii ofera elevilor si cadrelor didactice participante diplome si premii.
Pentru unitatile scolare din judete fara posibilitate de participare directa, este deschisa o sectiune de evaluare a produselor in format electronic. Listele cu elevii participanti si CD-ul cu piesele de teatru, vor fi transmise pe adresa Scoala Gimnaziala "M. Sadoveanu", str. M. Sadoveanu, nr.16, cod postal 800460, Galati, judetul Galati.
Informatii suplimentare in legatura cu desfasurarea concursului se pot obtine la adresele de e-mail: lovinmz@yahoo.com
sau ynkgal@yahoo.com.
Festivalul de teatru in limba engleza de la Galati este organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Galati, Scolile "M. Sadoveanu" si "Sf. Ana", impreuna cu Asociatia "Orizont 29".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu