Mergi la conţinutul principal

Fermierii fata in fata cu ministrul Remes

Institutul de Cercetare si Dezvoltare Agricola "Fundulea" a gazduit, duminica, o intilnire de lucru a agricultorilor. De o parte si de alta a mesei s-au aflat o delegatie a Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania - LAPAR si una a Ministerului Agriculturii condusa de ministrul Decebal Traian Remes. La intilnire, fermierii braileni au fost reprezentati de Marcel Cucu, vicepresedinte LAPAR. "Au fost abordate probleme curente si de perspectiva
ale agriculturii si agricultorilor, din punctul meu de vedere, ministrul Remes adoptind o pozitie pozitiva, constructiva si promitatoare", a subliniat Marcel Cucu. Conform precizarilor liderului LAPAR, printre temele supuse dezbaterii s-au aflat: acordarea unui sprijin financiar pentru infiintarea culturilor din toamna acestui an, din contributia complementara; sprijin pentru achizitia de motorina; imbunatatirea prevederilor Legii nr. 138/2004 a imbunatatirilor funciare; modificarea Legii nr. 381 a asigurarilor agricole; orientarea unei banci principale, cu capital de stat, pentru finantarea tuturor activitatilor din agricultura, cu facilitati pentru dobinzi si comisioane, precum si in sustinerea garantiilor la credite; implicarea administratiilor locale, prin programe complexe, in asigurarea utilitatilor pentru fermieri (cai de acces si drumuri de exploatare, apa, energie etc.).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu