Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fericire mare pentru cistigatoarea Marelui Premiu de zece milioane de lei oferit de "Obiectiv"

"Am depus doua sau trei plicuri in ultima zi. Nici nu ma asteptam sa cistig. Nu le-am completat eu, ci prietenul meu. Nu am mai cistigat nimic, niciodata. Nu am abonament, dar cumpar zilnic ziarul pentru ca imi caut un loc de munca. Prietenul meu a depus taloanele si tot el a urmarit in direct extragerea. Nici nu-i venea sa creada. El mereu spunea ca aceste concursuri nu sint corecte. Acum nu mai poate sa spuna asa ceva", a povestit tinara de numai 26 de ani, Valentina Tazlauanu, care a cistigat Marele Premiu al Concursului Traditional de Pasti organizat de cotidianul "Obiectiv - Vocea Brailei".
In urma tragerii la sorti, transmisa in direct la televiziunea "Mega TV", cele trei premii traditionale, trei miei, au fost cistigate de Tanase Buruiana, 63 de ani, Marian Ionita, 56 de ani, si Ion Coman, 67 de ani, toti pensionari din municipiul Braila. Acestia s-au bucurat nespus de surpriza ziarului "Obiectiv - Vocea Brailei". Nici unul dintre ei nu a avut bani ca sa-si procure traditionalul miel, astfel ca cel oferit de "Obiectiv" a picat cum nu se poate mai bine. Premiile de consolare, trei cartoane cu oua, au fost adjudecate de: Daniela Zaman, 44 de ani, casier, din comuna Mircea Voda, Ileana Chirila, economist, 52 de ani, din Braila, si Ionut Mircea Ivescu, in virsta de 3 ani, din Braila. (C.D.)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii