Mergi la conţinutul principal

Femeile liberale din Brăila au sărbătorit venirea primăverii

• organizațiile de Femei ale PNL Brăila, Filiala Municipală și cea Județeană, au organizat o întâlnire dedicată sărbătorilor de la începutul primăverii, ce a avut loc, duminică, în Stațiunea Lacu Sărat • potrivit unui comunicat de presă emis de PNL Brăila, la eveniment au participat mai mult de 150 de femei liberale • tot cu această ocazie a avut loc și lansarea romanului ”Sacrificiul” de Gianina Gabriela Trica

 

Femeile liberale au ținut să marcheze venirea primăverii printr-o întâlnire ce a avut loc, duminică, 5 martie, în Stațiunea Lacu Sărat, dedicată reprezentantelor sexului frumos. Mai precis, potrivit unui comunicat de presă emis de PNL Brăila, organizațiile de femei liberale, atât Filiala Municipală cât și cea Județeană, au organizat această întâlnire la Pensiunea ”Sabrina”, din stațiune, la care au luat parte mai bine de 150 de membre. Scopul a fost acela de a sărbători femeile liberale, dar și de a participa la lansarea cărții ”Sacrificiul”, roman scris de Gianina Gabriela Trica. 

Tot în comunicat se mai specifică și faptul că gazdele întâlnirii au fost Cici Bolovan, șefa O.J. F. și Carmen Ion, în calitate de președinte al O.M.F. alături de inițiatorul acțiunii, deputatul Alexandru Popa, liderul PNL Brăila. La întâlnire au participat și Cătălin Canciu, președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Alexandru Bucălău, secretarul Organizației Județene, precum și Ștefanuț Radu, secretarul Organizației Municipale.

“Eu, care sunt binecuvântat cu trei fetițe, o soție minunată și o mamă pe care o respect,  consider că este imperios să evidențiem rolul femeii în viața noastră și de aceea ne folosim de această ocazie pentru a le ura tuturor doamnelor «La mulți ani», o primăvară frumoasă și vreau să vă asigur de profunda mea considerație”, a declarat Popa.

 

Evenimentul marcat de lansarea cărții ”Sacrificiul”

Potrivit comunicatului emis de femeile liberale, atmosfera întâlnirii de duminică a fost una relaxată, de sărbătoare iar momentul culminant a fost reprezentat de lansarea romanului “Sacrificiul” al brăilencei Gianina Gabriela Trica.

“Iubesc să vă prezint brăilence senzaționale, pentru că noi aici nu suntem doar o organizație de partid, suntem prietene și în semn de respect vreau să vă prezint o doamnă a cărei strângere de mână e o forță pozitivă incredibilă, o doamnă care îi inspiră pe cei din jur să fie mai buni și să nu plece capul în fața nimănui, nici chiar a sorții și a bolii. Azi v-o prezint pe Gianina Gabriela Trica”, a afirmat Carmen Ion.

Tot în cadrul comunicatului se precizează că romanul “Sacrificiul” este o carte care împletește experiențe reale cu imaginația.

”Gianina Trica este diagnosticată cu o boală gravă, face dializă de 3 ori pe săptămână, din 2006. A avut șansa să primească un rinichi de la tatăl său, dar transplantul nu a fost viabil decât 4 ani și astfel viața ei depinde de dializă. Cei care vor să simtă mirosul unei cărți proaspăt ieșită de sub tipar și vor să achiziționeze romanul, îl pot procura de la sediul PNL Brăila”, au mai anunțat femeile liberale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro