Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie disparuta de la domiciliu

De doua luni si jumatate, politistii braileni cauta o femeie de 32 de ani, care a plecat de acasa sa isi achite o factura de utilitati si nu s-a mai intors nici pina in ziua de azi. Este vorba despre Liliana Alina Decu, nascuta la data de 16 iulie 1975, disparuta de la domiciliu in ziua de 2 octombrie. Dupa citeva zile de asteptare in zadar, mama tinerei, Anica D., in virsta de 58 de ani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila si a anuntat disparitia. Imediat lucratorii din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au demarat cercetarile pentru a o identifica pe Liliana Alina Decu. Oamenii legii au stabilit ca, din ziua disparitiei, femeia nu a luat legatura personal cu parintii. Totusi, in ziua de 15 octombrie, le-a trimis acestora un colet insotit de un bilet prin care anunta ca s-a casatorit in municipiul Timisoara. Pentru ca nu a fost de gasit, la data de 15 noiembrie, Decu Liliana Alina a fost data in urmarire in plan national si, in acest moment, politistii desfasoara activitati de cautare si depistare a acesteia.
Femeia are constitutie atletica, inaltime de 1,60 m, par saten, vopsit blond si lung pina la umeri, ochi verzi si nu are semne particulare. In ziua disparitiei, aceasta purta bluza cu mineca lunga, de culoare neagra, vesta din piele de aceeasi culoare, pantaloni din raiat de culoare maro inchis si adidasi negri.
Politistii braileni fac apel catre cetatenii care pot da relatii despre prezenta femeii disparute in municipiul sau judetul nostru sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, sau sa apeleze la numarul de telefon 112.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii