Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie amenințată cu cuțitul pe Calea Călărașilor, de un necunoscut

* miercuri, în jurul orei 11.00, printr-o sesizare transmisă redacției am fost anunțați că un bărbat amenință oameni cu cuțitul pe Calea Călărașilor * am solicitat informații la Poliția Brăila și am constatat că cele sesizate se confirmă, o brăileancă fiind amenințată de un bărbat necunoscut care a fost preluat de polițiști și apoi internat la Psihiatrie

 

O brăileancă s-a trezit amenințată cu cuțitul de un bărbat necunoscut, pe Calea Călărașilor. Sesizarea a fost transmisă redacției de un martor al evenimentului, care a spus că bărbatul avea un cuțit și amenința oamenii.

S-a dat alarma la numărul de urgență 112, iar polițiștii au intervenit imediat și l-au identificat pe bărbatul care a fost internat la Psihiatrie.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, miercuri, 28 iulie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe Calea Călărașilor, o femeie în vârstă de 39 de ani, din municipiul Brăila, ar fi fost amenințată cu acte de violență de către un bărbat necunoscut. “Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat de 53 de ani din Brăila, acesta fiind condus la sediul Poliției Brăila pentru audieri. Având în vedere starea psiho-fizică a brăileanului la momentul depistării, acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, cercetările fiind continuate de polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii