Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie accidentată pe marcajul pietonal

* luni dimineață, un bărbat conducea o autoutilitară pe Calea Călărașilor, iar la intersecție cu strada Chișinăului a accidentat o femeie de 50 de ani angajată în traversare

 

Brăileancă accidentată de o mașină, în timp ce traversa regulamentar. Luni dimineață, în jurul orei 08:20, un bărbat de 61 de ani din Brăila conducea o autoutilitară pe Calea Călărașilor, iar la intersecția cu strada Chișinăului a surprins și accidentat o femeie de 50 de ani. Aceasta se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, după cum au stabilit polițiștii.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii