Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Faza judeteana a Olimpiadei de informatica

Duminica, cei mai buni 112 elevi la disciplina informatica se vor infrunta pentru a merge la faza nationala a Olimpiadei de informatica. Pentru nivelul liceal s-au inscris 77 de elevi, iar pentru cel gimnazial 35. Concursul se va desfasura in trei centre de examen, la Colegiul "Murgoci" pentru gimnaziu, la Liceul "Iorga" pentru clasele a IX-a si la Colegiul "Balcescu" pentru clasele a X-a - a XII-a, responsabilii pe centre fiind profesorii: Nistor Mot, Liliana Arici, Cristina Anton si Alina Caprariu. Activitatea este coordonata de inspectorul de specialitate, prof. Gina Stanciu, alaturi de care mai participa 36 de cadre didactice si trei laboranti.
Concursul care va incepe la ora 9.00, consta in rezolvarea pe calculator a doua probleme timp de trei ore. Subiectele sint elaborate de o comisie nationala, fiind transmise in judete chiar in dimineata examenului.
Evaluarea pentru liceu se realizeaza la nivel local, comisia urmind sa selecteze cei opt elevi care vor reprezenta judetul la etapa nationala planificata pentru perioada 15 - 22 aprilie la Tirgoviste. Evaluarea pentru gimnaziu se realizeaza la nivel national, primii 40 de concurenti de la fiecare nivel, in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute, indiferent de judet, urmind sa participe la etapa nationala in perioada 18 - 22 aprilie tot la Tirgoviste.
Rezultatele pentru gimnaziu vor fi publicate pe site-ul oficial al olimpiadei judetene de informatica "http://olimpiada.info" cel tirziu la data de 5 aprilie 2006, impreuna cu solutiile problemelor si datele de test utilizate la evaluare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii