Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Falsificator de bancnote euro

In loc sa mearga la munca, un tinar de 19 ani, din comuna Tufesti, si-a gasit o ocupatie cu iz infractional si anume aceea de a fabrica bani. Individul era dotat cu un laptop, o imprimanta-scaner precum si alte materiale folosite la contrafacerea de bancnote euro. Metoda de lucru era destul de simpla. Tinarul avea o bancnota de 10 euro autentica, iar dupa aceasta a mai facut si altele. In momentul in care D.S. a inceput sa scoata banii contrafacuti pe piata, cumparind de la un localnic un telefon "Nokia", au intrat pe fir politistii care i-au facut o vizita neasteptata. Existind date ca tinarul a contrafacut si plasat bancnote de 10 euro, la data de 15 octombrie, agentii de la Postul de Politie Tufesti, impreuna cu lucratori din cadrul Politiei orasului Insuratei au efectuat o perchezitie domiciliara autorizata la locuinta celui in cauza.
"Politistii au demarat cercetarile dupa ce suspectul, la data de 12
octombrie, a cumparat de la un localnic telefonul mobil Nokia
6630, in schimbul a noua bancnote contrafacute, din cupiura
de 10 euro. In urma perchezitiei domiciliare au fost identificate si ridicate in vederea cercetarilor o bancnota de 10 euro autentica, 23 bancnote de 10 euro contrafacute, avind aceeasi serie cu cea autentica, o bancnota de 100 de lei contrafacuta, precum si laptop-ul, imprimanta-scaner si materialele folosite la contrafacere", a declarat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, subinspector Jenel Sogor.
Tinarul din Tufesti s-a ales cu un dosar penal si este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savirsirii infractiunilor de
inselaciune, falsificare de monede sau alte valori si falsificare de
valori straine.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii