Mergi la conţinutul principal

Fără violență în stradă! Peste 40 de persoane legitimate

* în noaptea de luni spre marți, polițiștii au desfășurat acțiuni în municipiu pentru combaterii faptelor de criminalitate stradală și a celor săvârșite cu violență * au fost legitimate 43 de persoane, verificate mai multe societăți, și controlate 30 de vehicule

 

Peste 40 de persoane au fost legitimate de polițiști, în timpul unei acțiuni desfășurate în scopul prevenirii faptelor cu violență în stradă.

În noaptea de luni spre marți, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au acționat pe raza municipiului pentru menținerea ordinii și siguranței publice în scopul prevenirii și combaterii faptelor privind criminalitatea stradală și a celor săvârșite cu violență.

În urma activităților desfășurate, au fost legitimate 43 de persoane, verificate mai multe societăți comerciale și controlate 30 de vehicule. Polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.110 lei, dintre acestea 14 au fost aplicate la O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar două la Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro