Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fără permis cu tractorul prin Stăncuța

* la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila au oprit pentru control, pe raza localității Stăncuța, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și două remorci * acesta era condus de un brăilean de 53 de ani care era posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul

 

Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere constatate de polițiștii de frontieră brăileni. Polițiștii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila au oprit pentru control, pe raza localității Stăncuța – județul Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și două remorci. Acesta era condus de brăileanul C.R., în vârstă de 53 de ani. “La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, au transmis polițiștii de frontieră brăileni.

 

Conducea un moped, fără permis

Același echipaj al poliției de frontieră a oprit în trafic un moped condus de brăileanul C.A., în vârstă de 66 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii