Mergi la conţinutul principal

Fără mişto, îl compătimesc sincer pe Bunea Stancu!

Însă, surpriză, Bunea Stancu avea să ajungă la puşcărie, în data de 2 aprilie 2015, dar nu pentru că a dat contracte pe bandă rulantă firmei Tancrad, ci din cauză că, în anul 2009, el a umblat cu prostii în perioada campaniei prezidenţiale a papagalului Mircea Geoană. Din trei ani de puşcărie, Bunea Stancu a executat doar 1 an şi 4 luni, adică fix cât a făcut văr-miu armata. Din data de 10 august 2016, fostul baron al Brăilei, Gheorghe Bunea Stancu, este un om liber, el ispăşindu-şi pedeapsa de 3 ani în Penitenciarul Focşani, unde cică ar fi muncit ca bibliotecar. Imediat cum au aflat că a fost pus în libertate, brăilenii s-au apucat să îl înjure pe net pe Bunea Stancu. Că 'tu-l în gură de derbedeu politic, care a furat cât a putut din Brăila noastră dragă, că cum să fie pus în libertate un astfel de manglitor care şi-a bătut joc de judeţ, timp de 10 ani? Ce vreţi, lumea nu iartă şi nici nu uită faptele de vitejie penală comise de Bunea Stancu, între 2004 şi 2014, cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Brăila.
Uite că eu îl compătimesc sincer pe Bunea Stancu. Ştiu, la cât de arogant şi jigodie a fost Bunea Stancu cu ziariştii în timpul mandatelor sale la CJ Brăila, ar trebui să îmi lipesc tibia de mandibula lui, nicidecum să mi se facă milă de persoana sa. Dar aşa sunt eu mai milostiv din fire, ţin tot timpul cu ăia căzuţi la pământ, în care lumea se pregăteşte să arunce cu pietre. Şi am să argumentez.
Bunea Stancu va împlini în decembrie 2016 vârsta de 62 de ani. Mai are 3 ani până la pensie, numai că, din motive lesne de înţeles, nu o să îl angajeze nici dracu. Şi asta pentru că nimeni nu mai vrea să îşi asocieze numele (imaginea) cu Bunea Stancu. O să spuneţi că, sanchi, de ce ar mai avea nevoie Bunea Stancu de pensie, că la cât a furat, sigur îi ajunge să trăiască 10 vieţi de-acum încolo. Ei bine, nu cred că e deloc aşa. Sechestrul asigurator încă îl apasă pe Bunea Stancu, başca el mai are pe rol vreo două dosare penale grele, care s-ar putea lăsa cu condamnări şi mai mari decât asta de 3 ani cu executare, primită în dosarul „Mită la PSD". Bunea Stancu a avut salariu mare de-a lungul vremii, aşa că, cu siguranţă, nici pensia nu ar fi una de neglijat. Problema este că perioada de detenţie nu se ia în calcul ca vechime (stagiu de cotizare) la pensie. Poate că Bunea Stancu a făcut-o pe bibliotecarul la puşcărie, dar a făcut-o degeaba. Perioada de 1 an şi 4 luni (plus ce alte condamnări va mai primi, dacă va primi!) nu se vor lua în calcul la vechimea în câmpul muncii. Mai mult, tot mai mulţi brăileni şi-ar dori ca Bunea Stancu să dispară, să se mute definitiv din Brăila. Altfel spus, el a devenit persoana non grata în Brăila. Mare lucru să nu auzim că Bunea Stancu a fost scuipat pe stradă. Şi nu în ultimul rând, îl compătimesc pe Bunea Stancu pentru că acum, când în sfârşit s-a apucat şi el de muncă (ca bibliotecar, în spatele gratiilor), nimeni nu va dori să îl angajeze.
Sincer vă zic, eu unul l-aş lua colaborator pe Bunea Stancu la Scormonitoru, că la ce informaţii are din interiorul politicii, sigur ar avea ce să scrie, dar nu pot să îl ajut pentru că are cazier. Noi aici scriem despre puşcăriabili, nu ne înhăităm cu puşcăriaşii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro