Mergi la conţinutul principal

Fănuș Neagu, locul întâi la fotbal fete clasele a III-a și a IV-a

* echipa din clasele a VII-a și a VIII-a s-a clasat pe locul al doilea, la etapa județeană a O.N.S.S.

 

 

 

 

Echipa de fotbal fete, cu jucătoare din clasele a III-a și a IV-a, a școlii Fănuș Neagu a fost la înălțimea echipei de băieți și s-a calificat la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

La această competiție, în 2023 au participat, pe lângă formația campioană județeană, alte trei formații din județ, mai precis cele ale școlilor din Chiscani, Râmnicelu și Tudor Vladimirescu.

Echipa școlii Fănuș Neagu, pregătită de profesorii Lucian Urse și Viorel Ivan, s-a calificat la etapa de zonă care va avea loc pe 21 aprilie, la Constanța.

Felicit fetele pentru modul cum au respectat toate sarcinile trasate și pentru ambiția lor și le doresc mult succes la etapa de zonă”, a declarat profesorul Lucian Urse.

Lotul de fete U10: Cosmina Urse, Evelyne Neagoe, Andrada Nazâru, Ariana Nazâru.

La turneul rezervat fetelor din clasele a VII-a și a VIII-a, la start au fost 9 echipe, împărțite în două grupe. Echipa școlii Fănuș Neagu a pierdut finala mare și a terminat competiția pe treapta a doua a podiumului de premiere.

Din păcate am pierdut finala după un traseu excelent, dar asta nu face altceva decât să ne ambiționeze și mai mult, ca la finalul următoarelor competiții să ieșim învingători. Felicit întreaga echipă pentru dăruire, ambiție și determinarea de care au dat dovadă pe toată perioada desfășurarii turneului”, a declarat profesorul Viorel Ivan.

Lotul de fete U 14: Ana Stan, Ana Băjenaru, Bianca Lipan, Alexandra Vasile, Raluca Andrei, Denisa Păun, Adelina Prisacă, Mihaela Ungureanu, Maria Iancu, Dariana Ciutacu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro