Mergi la conţinutul principal

Ezistă o esplicaţie! La moţul lui Rizea jr. au fost prezenţi Oprea şi Pandele

Deputatul PSD Brăila Cristian Rizea declară că a dat lovitura cu moţul fiului său. Probabil că dacă ar avea garanţia că o să meargă atât de bine darul şi cu alte ocazii, ar face câte un copil în fiecare zi. Mă rog, am exagerat un pic, căci, totuşi, ar trebui să găsească şi o femeie care să poată naşte un copil zilnic.
Revenind la subiectul nostru, trebuie spus că Rizea a declarat venituri la moţul juniorului său în valoare de 59.000 de euro (bijuterii, tablouri plus vreo 42.000 de euro cash). Asta după ce la botezul aceluiaşi Rizea junior, deputatul declară că a strâns suma de 91.000 de euro. În total, botezul şi moţul fiului său i-au adus lui Rizea cam 150.000 de euro. Asta înseamnă aproximativ 6,7 miliarde de lei vechi. Înţeleg că ăştia sunt banii cu care a rămas Rizea, din care a scăzut cheltuielile cu masa şi dansul.
Bre, nu-i rău să faci 150.000 de euro din două petreceri. Bine, trebuie să fii şi naiv să crezi că Rizea chiar a produs aceşti bani cu botezul şi moţul fiului său. Sau poate că Rizea crede că noi nu ştim ce e aia spălare de bani.
Dar, să trecem, vorba lui SO Vântu (na că am ajuns să citez şi din infractori!). Să presupunem că Rizea chiar a scos atâţia bani la botez şi moţ. Păi, eu propun să facă publică lista cu invitaţi, să vedem şi noi ce pui de miliardari elveţieni au fost, bre, la cele două petreceri... Adică, staţi puţin, a venit Brad Pitt cu Angelina Jolie la masă? O fi fost vreun şeic prezent şi nu am aflat noi? Singura şansă a lui Rizea ca să nu fie luat în colimator de autorităţi pentru tupeul de a spune că a scos 150.000 de euro la botez şi moţ ar fi să îi fi avut ca invitaţi pe vicepremierul Gabriel Oprea (care are bani fără număr şi vile aşijderea), dublat de primarul Pandele de la Voluntari (soţul Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele), care, de asemenea, dispune de un pomelnic de case şi conturi bancare. Dar dacă aflăm că Oprea şi Pandele sunt la fel de „darnici" ca Ţiriac senior, pe unde o să scoată atunci pampersul deputatul Rizea?

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro