Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii "CAMEX" Galati la a saptea editie

In perioada 23-26 septembrie, la Baza Sportiva Siderurgistul din Galati va avea loc cea de a saptea editie locala a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii "CAMEX", manifestare
organizata de "AB Plus fairs&exhibitions". Din datele prezentate de organizator, in acest an, la "CAMEX" s-au inscris, pina in acest moment, 5 agenti economici din Braila, nominalizind in acest sens "G Plast" si "Sanoterm Instal". "Cu o crestere de 70% a numarului companiilor participante, cea de a VII-a editie «Camex» Galati se anunta un eveniment de referinta pentru aceasta zona a tarii", se precizeaza in comunicatul de presa emis de catre organizator. "Camex" se prezinta anul acesta pe o suprafata de expunere de 1.880 mp, pe linga locatia de anul trecut amplasindu-se, in premiera la Galati, un pavilion expozitional sumplimentar de 600 mp. Timp de 4 zile, cit dureaza evenimentul expozitional, 130 de companii nationale de constructii vor fi la Galati pentru a-si prezenta produsele si solutiile si pentru a dezvolta noi parteneriate de afaceri.
Important de mentionat este ca evenimentul de la Galati face parte dintr-o retea nationala unica de tirguri de constructii, retea pozitionata pe locul doi, dupa "Construct Expo" organizat de "Romexpo", in industria evenimentelor expozitionale de profil.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii