Mergi la conţinutul principal

Expoziție navală inedită la Brăila Mall

*  expoziția este amplasată în zona Cinema City și include machete de nave fluviale, panoplii, instalații, accesorii de punte, tablouri cu peisaje marine și chiar și mijloace de salvare * expoziția poate fi descoperită până pe 15 august

 

Cu ocazia Zilei Marinei (15 august), Brăila Mall este gazda unei expoziții de navomodele și obiecte marinărești dedicată publicului larg. Până pe 15 august, vizitatorii vor putea afla mai multe despre poveștile marinarilor relatate prin obiectele-mărturie expuse în centrul comercial.

Realizată în colaborare cu Flotila Fluvială Brăila și Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila, expoziția este amplasată în zona Cinema City și include machete de nave fluviale, panoplii, instalații, accesorii de punte, tablouri cu peisaje marine și chiar și mijloace de salvare. Accesul la eveniment este gratuit pentru toți vizitatorii.

În plus, pe 15 august, de Ziua Marinei, toți vizitatorii Brăila Mall vor avea oportunitatea să se fotografieze într-un corner cu tematică marinărească, special amenajat în zona Cinema City din centrul comercial. Așadar, toți pasionații și curioșii sunt invitați la expoziția de Ziua Marinei de la Brăila Mall!

Brăila Mall reamintește că a luat măsuri sporite de protecție în mall și recomandă tuturor angajaților și clienților să poarte masca de masca de protecție în incinta centrului comercial. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro