Mergi la conţinutul principal

Exploziv: Vasile Varga, cu mâna întinsă după o pensie specială

De pildă, eu ştiam că Varga, la vârsta lui, este un om aranjat din punct de vedere financiar, căci a fost notar la viaţa lui, nu şofer la Braicar. Mai ştiam, din declaraţiile de avere completate de-a lungul timpului de Vasile Varga, că el are mai mulţi bani decât putem noi număra în 24 de ore, aşa că nu îmi făceam griji că nu va avea din ce trăi la bătrâneţe. De fapt, ca să o spun pe aia dreaptă, credeam că deputatul PNL Brăila Vasile Varga nici nu are nevoie de pensie, căci a pus deja deoparte destui bani negri pentru zile albe.
Şi când colo, ce să vezi? Nenea deputat Varga a apărut ca semnatar pe lista celor care susţin adoptarea legii pentru pensiile speciale ale parlamentarilor. Altfel spus, deşi este abia la primul mandat de parlamentar (eu sper că şi ultimul), Vasile Varga s-a gândit că nu i-ar strica 1.200 de lei lunar până la sfârşitul vieţii, că tot a stat degeaba timp de 4 ani în Parlament. Dacă ar mai prinde un mandat, suma se va dubla, adică va ajunge la 2.400 de lei, potrivit proiectului de lege susţinut de 255 de parlamentari, printre care şi vreo 20 de la Noul PNL Neprihănit şi Necorupt.
Ştiţi ceva? Puţin îmi pasă de explicaţiile lui Vasile Varga. Probabil că el va spune că nişte colegi i-au trecut numele pe lista cu semnături, că nu a ştiut despre ce este vorba, că aşa a fost să fie. Nu, nu ţine. Şi asta pentru că Vasile Varga a semnat cu mânuţa lui acel proiect de hotărâre, iar dacă el, în calitate de jurist şi de absolvent al Facultăţii de Drept nu ştie pe ce anume îşi pune semnătura înseamnă că a îmbătrânit degeaba ca notar.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro