Mergi la conţinutul principal

Explozie în cartier Obor, pe Aleea Mugurilor

* duminică seară, în jurul orei 21.50, o bubuitură puternică i-a speriat pe locuitorii din cartier Obor, din zona blocurilor F, care au rămas şi fără curent electric * incidentul a fost provocat de un punct de transformare electric de pe Aleea Mugurilor, care a explodat, dar nu a luat foc

 

 

 

Locatarii din cartier Obor, de pe Aleea Mugurilor, au tras o sperietură zdravănă duminică seară, după ce au auzit o bubuitură puternică şi s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică.

Oamenii au ieşit afară din locuinţe pentru a vedea ce s-a întâmplat şi toţi vorbeau despre explozia pe care au auzit-o. „S-a oprit curentul aici la F3 şi alte blocuri, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. A explodat ceva prin spatele blocurilor, spre calea ferată, nu ştiu ce o fi. Sperăm să nu dureze mult, poate nu o fi ceva grav”, spunea un bărbat.

La scurt timp, în zonă şi-au făcut apariţia maşini de pompieri, iar oamenii s-au gândit că este vorba despre vreun incendiu sau explozie în vreun apartament. Totuşi nu se vedea vreo urmă de foc şi nici nu se simţea vreun miros de  fum.

În final, s-a aflat despre ce era vorba, după ce au fost solicitate informaţii la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. Un punct de transformare a pocnit, acesta fiind chiar pe strada menţionată. Nu  luat foc, însă a fumegat, iar pompierii au asigurat zona până la venirea unor echipaje de la Electrica.

În final, situaţia s-a rezolvat, au fost remediate problemele şi s-a reluat alimentarea cu energie electrică la blocurile din zonă. Oamenii au răsuflat uşuraţi că nu a fost vorba despre ceva mai grav.

Întreruperi de energie electrică ne-au fost semnalate și în alte zone din municipiu: Brăilița, cartierul Siret, zona Apollo sau zona Gării CFR.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro