Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Explozia din Gaza, soldata cu patru morti si 30 de raniti

Cel putin patru persoane au fost ucise, iar alte 30 ranite, luni seara, in urma exploziei produse in locuinta din Gaza a unui membru al miscarii radicale islamiste Hamas, conform unor surse medicale si din fortele de securitate palestiniene, citate de AFP.
Printre victime se afla trei barbati si o femeie, a declarat medicul Bakr Abu Safieh de la serviciul de urgenta al spitalului Chifa din Gaza.
Mai multe persoane ranite se afla in stare grava, iar printre victime se afla femei si copii.
Deflagratia, care a avut loc la Chujaiya, un cartier din estul orasului Gaza, a distrus casa militantului Hamas si alte patru locuinte invecinate.
Presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas, a deplins "acest incident regretabil" si a afirmat ca a fost declansata o ancheta pentru determinarea circumstantelor producerii exploziei.
Conform Ministerului palestinian de Interne, incidentul a fost provocat de un incendiu izbucnit in locuinta unui militant Hamas, urmat de o explozie puternica, produsa dupa ce numerosi locuitori din zona s-au strins in jurul casei. Prima deflagratie a fost urmata de o serie de alte explozii, care au provocat ranirea unui mare numar de curiosi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii