Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Examenul de bacalaureat va fi supravegheat de jandarmi

Incepind de luni, 25 iunie, jandarmii braileni vor asigura ordinea si linistea publica, in zona unor unitati de invatamint unde se va desfasura examenul de bacalaureat. Este vorba despre sapte centre de examinare si doua centre zonale de evaluare, respectiv Liceul cu Program Sportiv si Colegiul Economic "Ion Ghica".
"In baza solicitarii primite de la Inspectoratul Scolar Judetean Braila, cu ocazia desfasurarii examenului de bacalaureat, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean vor executa misiuni specifice. Mentionam faptul ca la nivelul inspectoratului nostru s-a constituit si o subunitate de interventie, care va executa misiuni de patrulare auto in zona institutiilor de invatamint amintite, cu scopul de a preintimpina savirsirea unor acte de dezordine" a precizat sg. maj. Sorin Neftode din cadrul Compartimentului Relatii Publice al IJJ.
In zilele de 18, 20, 21 iunie, cu ocazia desfasurarii testelor nationale, efective din cadrul Inspectoratului au executat misiuni de ordine publica in zona a 10 centre de testare din municipiu si judet precum si la 4 centre de evaluare din municipiu.
Pentru orice probleme legate de ordinea publica, cetatenii pot apela la sprijinul jandarmilor braileni la numerele de telefon 956 -Jandarmeria, sau numarul de urgenta 112.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii