Mergi la conţinutul principal

Examenul “stația Concordiei”, greu de trecut

* luni, s-a mai făcut o tentativă de reasfaltare a carosabilului, astfel încât apa de ploaie să se scurgă corespunzător la canalizare * ieri, la proba cu apa, tot s-a format baltă în stație

 

Rezolvarea problemei scurgerii deficitare a apei de ploaie din stația de autobuz de la Piața Concordiei pare să fie o probă imposibil de trecut de către specialiștii și angajații firmei care are contract cu Primăria pentru reparațiile stradale din municipiu. Luni, 18 octombrie, s-a turnat din nou asfalt în stația respectivă, încercându-se să se dea o pantă de scurgere corespunzătoare. Operațiunea a început în jurul orei 16.30, fără ca niciun echipaj de Poliție să dirijeze traficul în zonă, astfel că blocajele au fost inerente, iar coloana de mașini s-a întins, timp îndelungat, între Griviței și Palatul Telefoanelor.

Ieri, după ce asfaltul turnat luni s-a uscat, responsabili din cadrul Primăriei au vrut să verifice dacă apa mai băltește în stație. Astfel, a fost golită o cisternă de apă pe zona cu probleme și... ghinion, tot a rămas apă pe carosabil și trotuar, deși s-a turnat asfalt până la doi centimetri de nivelul trotuarului! Va urma, probabil, o nouă tentativă - a treia sau a patra, că deja li se pierde șirul - de rezolvare a problemei. Iar cel mai probabil se va ajunge la varianta reprofilării carosabilului, cu un bombament și pantă corespunzătoare, așa încât apa să fie preluată rapid printr-o rigolă cu grătar metalic montată pe segmentul dintre străzile Griviței și Mihai Bravu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro