Mergi la conţinutul principal

Examene oficiale pentru atleţii juniori I brăileni

sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, au loc naţionalele de atletism indoor • Iulia Banaga, Andreea Caracudă şi Alexandru Iconaru vizează titlurile naţionale la 60 m garduri

 

Astăzi, un lot format din 15 atleţi de la LPS Brăila şi CSM Brăila pleacă la Bucureşti pentru a participa, sâmbătă şi duminică, la etapa finală a Campionatului Naţional de atletism pentru juniori I. La feminin, şanse la medalii în probele de garduri şi sprint au Iulia Banaga, junioară I în primul an, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, sportivă care a cucerit deja săptămâna trecută o medalie de bronz la tineret, la 60 m garduri, Andreea Caracudă, atletă junioară II, pregătită de profesoara Sica Lazăr, precum şi Bianca Toader, la 60 m plat, aceasta fiind tot junioară II, cu dublă legitimare, LPS Brăila – CSM Brăila, de la grupa profesorului Nicu Roată. La masculin, şanse la titlul naţional în proba de garduri are Alexandru Iconaru, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, atlet care de curând a stabilit un nou record naţional la 60 m garduri, juniori II, dar la podium mai pot spera şi Mihai Cristei şi Ionuţ Buzea.

La această competiţie a juniorilor I avem atleţi care au confirmat la etapele premergătoare finalelor, care au şanse reale la podium, dar deplasăm şi sportivi mai mici de vârstă pentru ca aceştia să se familiarizeze cu eşaloanele de vârstă la care vor promova în curând şi totodată să facă o repetiţie utilă în vederea concursurilor lor de obiectiv”, a declarat profesoara Sica Lazăr.

La faza finală a campionatului Naţional de atletism pentru juniori I lotul delegaţiei brăilene cuprinde următorii sportivi: Andreea Caracudă, Eduard Baltă, Claudiu Culea, Elena Torcaciu, Mihai Cristei de la grupa profesoarei Sica lazăr, Iulia Banaga, Ionuţ Buzea, Petronela Cristea, Petrişor Tudor, AnaMaria Munteanu de la grupa profesorului Nicolae Iorga, Alexandru Iconaru de la grupa profesorului Fănel Ionescu, Andrei Creţu, Loris Tănăsoiu de la grupa profesoarei Anilena Anton, Bianca Toader şi Andreea Dinu de la grupa profesorului Nicu Roată.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro