Mergi la conţinutul principal

Examene de aptitudini pentru viitorii liceeni

Conform graficului stabilit de Ministerul Educatiei, elevii se pot inscrie in perioada 21 - 23 mai pentru a sustine probele de aptitudini sau probele de verificare a cunostintelor de limba engleza. Elevii gasesc in scolile in care invata fisele de inscriere pentru aceste probe.
La Liceul cu Program Sportiv probele de aptitudini pentru hanbal, volei, lupte se dau in sala de sport a LPS, pentru atletism probele se dau in sala Carantina, iar pentru inot la bazinul de inot al liceului. Toate aceste probe se sustin pe 25 mai.
Pentru profilul pedagogic de la Liceul "Perpessicius" si pentru profilul cintareti bisericesti de la aceeasi scoala, probele se dau pe 25 mai.
La Liceul de Arta, probele de aptitudini care se sustin pe 26 mai sint: perceptie vizuala pentru profilul Arte vizuale, dictie pentru Arta actorului si proba I si II pentru Muzica. Pe 27 mai se mai sustin probe de aptitudini la: creativitate pentru Arte vizuale, muzica pentru Arta actorului si proba III pentru Muzica.
Pentru limba engleza probele de aptitudini se sustin pe 2 iunie, la Colegiul "Balcescu", de catre toti elevii din judet care vor sa se inscrie intr-o clasa, indiferent la ce liceu, care are regim bilingv. Clase cu regim bilingv, limba engleza, s-au infiintat la Colegiile "Balcescu", "Murgoci" si Liceul "Iorga".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu