Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Evolutia noastra din ultima vreme este in crestere, iar acest lucru trebuie concretizat printr-un rezultat bun"

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe:
7 Cetatea 20 8 3 9 27-28 27
5 Dacia 20 8 7 5 24-15 31

Astazi, in etapa a 21-a a Diviziei B, Dacia Unirea va evolua in deplasare, la Cetatea Suceava, echipa care ocupa un loc la mijlocul clasamentului, dar fara a fi lipsita de emotii in privinta raminerii in Divizia B.
Gazdele vin dupa un esec cu 0-2 inregistrat in etapa intermediara de miercuri, la Botosani, in schimb Dacia a obtinut o victorie la "masa verde" deoarece partenera pe care trebuia sa o intilneasca, Midia, s-a retras din campionat. Din acest punct de vedere formatia braileana ar avea un atu, jucatorii lui Imilian Serbanica avind la dispozitie o saptamina pentru a pregati aceasta partida.
De altfel, tehnicianul Daciei a urmarit citeva evolutii ale moldovenilor si considera ca a luat toate masurile pentru a le contracara jocul si a obtine un rezultat pozitiv.
Conducerea echipei brailene a hotarit ca lotul sa plece spre Suceava inca de vineri dimineata si a asigurat conditii optime de cazare pentru ca la ora jocului fotbalistii sa fie in forma.
"Eu sint optimist in privinta acestui meci. Evolutia noastra din ultima vreme este in crestere, iar acest lucru trebuie concretizat printr-un rezultat bun.
Dupa meciul de la Piatra Neamt am vazut ca echipa a capatat incredere, urmind ca acum sa puna in practica planul tactic pe care l-am stabilit impreuna. Trebuie sa recuperam punctele pierdute pe teren propriu si, daca ne vom mobiliza, putem realiza acest lucru. Daca am facut o partida excelenta la Ceahlaul, cred eu ca putem contracara jocul nou promovatei Cetatea, pentru a obtine un rezultat pozitiv", declara la plecare antrenorul Imilian Serbanica.

Dacia a cistigat meciul de la Braila

In tur, pe stadionul Municipal, brailenii s-au impus la limita cu 2-1, toate golurile fiind marcate insa in partea a doua a meciului.
Dupa o prima repriza echilibrata, Dacia a fortat si in doar doua minute a marcat tot atitea goluri. In minutul 67, Plesa a sutat puternic de la marginea careului, portarul sucevean a respins in fata si Covaci a marcat ca la antrenament. Doua minute mai tirziu, Gorga a marcat pentru 2-0, dupa o centrare a lui Covaci.
Sucevenii au insistat si ei pe finalul meciului si, in minutul 90, au reusit sa reduca din diferenta, prin Berezovschi.

Etapa a 21-a programeaza meciurile:
Gloria Buzau - FC Brasov (0-1)
Callatis Mangalia - Precizia Sacele (1-4)
Petrolul Moinesti - FC Botosani (3-2)
Cetatea Suceava - Dacia Unirea Braila (1-2)
Ceahlaul P. Neamt - Laminorul Roman (5-3)
Portul Constanta - Altay Navodari (1-1)
Forex Brasov - Dunarea Galati (1-0)
FCM Tirgoviste sta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii