Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Evadatii din Arestul IPJ au primit mandate noi de arestare

In urma cu doua zile, la propunerea procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, magistratii Tribunalului Braila au emis mandate de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, pe numele celor doi infractori care au evadat duminica seara dintr-o celula a Arestului IPJ. Marius Iordanescu, 24 de ani, si Octavian Tataru, 20 de ani, au acum dosar penal si pentru savirsirea infractiunii de evadare. Primul era cercetat pentru furt calificat, celalalt pentru tilharie. Dupa ce au fost capturati si adusi din nou in arest, cei doi fugari au fost audiati de procuror si de instanta de judecata. Oamenii legii au efectuat, cu acest prilej, un experiment, ca sa verifice daca Iordanescu si Tataru au dislocat, intr-adevar, barele de fier de la arest, fara sprijinul cuiva. In doar zece secunde, ei au reusit sa indoaie o gratie, fara prea mare greutate. In concluzie, barele de fier de la celulele in care se afla cei arestati sint necorespunzatoare.
Reamintim ca, in seara zilei de duminica, 18 septembrie 2005, in jurul orei 19.30, aflati intr-o camera a Arestului IPJ Braila, Marius Iordanescu si Octavian Tataru au reusit sa evadeze, iesind pe fereastra de aerisire a celulei in care erau inchisi. Ofiterul de serviciu a auzit zgomot si i-a surprins pe cei doi, in timp ce paraseau zona dar, desi i-a urmarit circa 100 de metri, n-a reusit sa-i prinda. Fugarii au fost dati in urmarire generala, fiind capturati a doua zi, in jurul orei 10.30, la domiciliul bunicii unuia dintre infractori. In prezent, se fac cercetari pentru a se stabili daca angajatii Arestului au sau nu vreo vina pentru ceea ce s-a intimplat duminica seara.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii