Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eu tot va arat Orientul Degetului Mijlociu

Asadar, pe aceasta cale vreau sa fac o reclamatie la Oficiul International de Protectie a Consumatorilor Aflati in Concediu de Odihna, pentru ca am fost tras in caramida, inselat la toi, pacalit la cintar etc. Am zis ca in acest concediu mare cit puta de furnica am sa stau cu birnetul in sus si am s-o mut de colo prin imprejurimi, nu mai departe insa de Tenerife, caci n-am chef sa ma ratacesc definitiv si irevocabil. Deci ce am facut eu in concediu e treaba mea, nu va mai bagati aiurea-n seama, ca va si bat. Problema este ce NU am facut eu in acest concediu si mai ales de ce.
Normal ca toate nenorocirile mi s-au intimplat din cauza razboiului de 2 lei din Orientul Mijlociu (despre care, la inchiderea editiei, aflu ca s-a stins momentan din viata!). Am ajuns sa nu mai dau drumul la televizor, pentru ca in mod cert ii vedeam fata lui Adelin Petrisor cum transmite stiri fierbinti de la fata locului, departe insa de zona zero a conflictului. Ma uit la stirile sportive si, cind colo, ce sa vad? Da, saltimbancul de Cristi Borcea face glume de talcioc, anuntind ca bombele de pe piata transferurilor nu sint la Dinamo, ci in Liban. Ha-ha, hi-hi, ho-ho, ce tare esti bai Borcea!
Am glumit io, dar sa stiti ca treaba-i serioasa. Razboiul asta de dupa-amiaza din Liban o sa-i stirneasca si pe altii. Stati numa' sa vedeti dupa ce se vor satura de-atita liniste si pace. Iar o sa inceapa sa-si bage bombe in chiloti unii altora, iar o sa intervina Dabaliu Bush sa le zica fuck you batausilor, caci daca nu o lasa mai moale cu conflictul, face ce-a facut si-n Irak. Noroc ca pe noi, romanii, nu ne va afecta acest viitor fost conflict. N-avem noi treaba cu ei. Noi sintem ocupati sa-i cautam pe turnatori la dosare, sa ne ingrijoram pentru genunchiul premierului (chiar asa, si-o fi reparat sau nu Harley-ul?) si sa pariem sportiv pe razboiul liberalo-liberal, acolo unde, se stie, Liban la ban si Patriciu la pirnaie trage, sa fie primit, Amin!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii