Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Eu tot mai sper, iar urmatoarele trei etape vor fi decisive"

Antrenorul Puiu Antohi a inceput saptamina cu o sedinta de analiza in care a cautat sa le explice jucatorilor sai toate greselile facute in partida pierduta pe teren propriu. Cu toate ca trecusera multe ore de la jocul cu Dunarea, tehnicianului brailean inca nu-i venea sa creada ca formatia sa a pierdut fara drept de apel acea disputa.
"Am suferit enorm dupa acest esec si imi este rusine de spectatorii braileni. Nu stiu efectiv ce s-a intimplat cu jucatorii nostri. Daca lumea a inteles ca in partida cu FCM Cimpina nu am avut sansa de a marca, dar s-a vazut ca jucatorii s-au daruit in teren, acum nu au nici o scuza. Eram in crestere de forma, aveam un moral bun dupa egalul de la Bucuresti si dintr-o data am picat psihic si fizic. Am avut o discutie foarte serioasa cu ei si cred eu ca au inteles mesajul meu" a declarat Puiu Antohi.
Cu toate ca in acest week-end au circulat unele zvonuri privind iminenta despartire dintre CF Braila si antrenorul ei, luni lucrurile s-au lamurit. Puiu Antohi a precizat ca nu va abdica de la cirma CF-ului si ca va incerca sa readuca echipa fanion a orasului pe linia de plutire.
" Nu voi ceda la greu. Eu tot mai sper, iar urmatoarele trei etape vor fi decisive. Trebuie sa obtinem minimum sapte puncte in aceasta perioada si este imperios necesar sa cistigam la Chimia Brazi" a mai adaugat Puiu Antohi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii