Mergi la conţinutul principal

Etapa MACEC de la Brăila amânată pentru octombrie

Organizarea unei concurs internaţional la dirt track presupune un volum mare de muncă dar şi fonduri care să acopere cheltuielile aferente unei astfel de acţiuni. Şi când totul părea că s-a rezolvat a apărut o nouă problemă. Polonezii şi ceilalţi alergători care participă la MACEC au cerut ca şi pe pista stadionului Municipal să fie instalate perne gonflabile, conform regulametelor Federaţiei Internaţionale de Motociclism (FIM). Iar cum o astfel de investiţie este foarte costisitoare, federaţia de specialitate a reprogramat competiţia. Etapa a doua a Cupei MACEC urmând a avea loc la finele lunii viitoare.
"Avem sprijinul Primăriei Brăila pentru organizarea etapei a doua a Cupei MACEC şi eram cu pregătirile pe ultima sută de metri dar din nou a trebuit să amânăm această competiţie internaţională. La insistenţele polonezilor şi a celorlalţi sportivi Federaţia Internaţională de Motociclism ne-a anunţat că nu mai avem voie să organizăm competiţii intrenaţionale de dirt track fără ca pista să fie dotată cu perne gonflabile. Iar această decizie a FIM ne-a luat pe nepregătite, o astfel de dotare ne costă în jur de un miliard de lei vechi. În aceste condiţii am reprogramat competiţia care urma să aibă loc România, mai precis la Brăila. Etapa a doua a Cupei MACEC va avea loc după cea din Ucraina, adică la sfârşitul lunii octombrie", a declarat Nicu Niţă, prim-vicepreşedintele FRM.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro