Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etapa intermediara in Liga Nationala feminina de handbal

Deoarece la sfirsitul lunii viitoare campionatul se va intrerupe pentru o actiune a echipei nationale, federatia de specialitate a programat inca din startul competitiei o etapa intermediara.
Aceata decizie nu pica prea bine formatiei brailene, care trebuie sa faca fata unei curse maraton pina la Timisoara dupa care va avea la dispozitie doar doua zile pentru a pregati partida de pe teren propriu cu Muresul Tg. Mures.
Conducerea echipei a luat insa toate masurile necesare pentru a asigura jucatoarelor conditii optime. HC Dunarea a plecat ieri spre Timisoara astfel ca jucatoarele au avut timp sa se odihneasca pentru a aborda partida de pe pozitii egale cu gazdele, deplasarea la Braila dupa meci urmind a se face vineri, zi in care profesoara Alexandrina Soare are programata si o sedinta de recuperare.
Bineinteles, obiectivul handbalistelor brailene - declarat de altfel atit de antrenoare cit si de jucatoare - este obtinerea celui de al doilea succes din acest sezon.
Handbalistele brailene nu vor avea insa o sarcina prea usoara in acest joc deoarece Universitatea Timisoara a pierdut la scor partida de la Cluj si la prima aparitie in fata propriilor suporteri va face totul pentu un rezultat pozitiv. Experienta competitionala a echipei HC Dunarea poate contracara insa elanul unei formatii abia promovate in acest esalon.
"Distanta foarte mare de parcurs va fi unul din principalele obstacole. Ne-am pregatit insa foarte bine pentru aceste prime trei etape din campionat si trebuie sa le depasim asa cum ne-am propus, cu tot atitea victorii. Ne-am luat toate masurile ca la ora meciului fetele sa fie in forma pentru a obtine prima victorie in deplasare", a declarat profesoara Alexandrina Soare.

Etapa a 2-a programeaza meciurile:
HCM Baia Mare - HC Zalau
HC Otelul Galati - Rulmentul Brasov
HCM Roman - CSM Cetate Deva
Oltchim Rm. Vilcea - Astral Posta Cilnau
Rapid CFR Bucuresti - Tomis Constanta
Universitatea Timisoara - HC Dunarea Braila
Muresul Tg. Mures - "U" Jolidon Cluj
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii