Mergi la conţinutul principal

Esti propriul tau bancher cu noul pachet de cont curent de la BCR

Banca Comerciala Romana ofera un produs financiar complex - pachetul de cont curent, menit sa asigure o administrare mai eficienta a finantelor personale pentru clientii bancii.
Pachetul de cont curent are la baza un cont curent in lei caruia i se adauga un card de debit cu facilitatea pentru descoperit de cont. In plus, produsul ofera posibilitatea transferului automat in contul de economii in lei, servicii de Phone banking si e-banking (e-bcr), extras de cont si colectarea instructiunilor pentru plati electronice. Membrii familiei pot fi autorizati sa utilizeze contul si pot primi carduri de debit sau de credit suplimentare, fara costuri aditionale.
Noul pachet de cont curent al BCR asigura un acces simplu si rapid la o intreaga gama de produse si servicii bancare. Administrarea finantelor personale devine mai eficienta, iar clientul nu mai este obligat sa se deplaseze la banca pentru realizarea diverselor operatiuni, ci poate efectua tranzactiile direct de acasa. Fiecare client al BCR poate deveni astfel propriul sau bancher.
Pachetul de cont curent poate fi achizitionat in doua variante: "Basic" si "Plus". In varianta "Basic", clientii bancii pot beneficia de tranzactii gratuite pentru retrageri de numerar si interogari sold la bancomatele BCR sau plati prin Standing Order si Direct Debit. Plata facturilor la bancomatele BCR este gratuita pentru un numar nelimitat de tranzactii.
Varianta "Plus" este destinata acelor clienti care efectueaza foarte des tranzactii bancare. Acestei variante i se adauga posibilitatea de a dobindi un card de credit MasterCard in lei si efectuarea unor plati gratuite prin phone-banking si electronic banking.
Pretul pachetului este mai scazut fata de pretul produselor si serviciilor achizitionate separat. BCR ofera, la un pret accesibil, unul dintre cele mai bune produse de pe piata.
BCR nu percepe pentru produsele incluse in pachet comisionul lunar de administrare a contului curent, comisionul lunar de utilizare a serviciilor oferite prin canale alternative phone banking si e-BCR^, comisionul anual de mentenanta card de credit (in cazul pachetului Plus), comisionul de transmitere a extrasului de cont curent prin posta (acest comision nu include costurile de expediere a extrasului de cont curent). Pretul acestora este acoperit de taxa de mentenanta lunara per pachet, respectiv 3,99 lei pentru varianta Baza si 6,99 lei pentru varianta Plus.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu