Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Este o situatie stresanta"

Capitanul echipei FC National, Ovidiu Burca, a declarat, marti, ca este o situatie stresanta sa fie supus testului poligraf, dar a mentionat ca nu se teme de aceasta investigatie deoarece are constiinta impacata.
Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii bancare, Constantin Iacov, a decis ca toti angajatii clubului, inclusiv fotbalistii, sa fie testati cu poligraful, dupa ce au existat suspiciuni de non-combat in ceea ce-i priveste pe jucatorii echipei FC National la meciurile cu Jiul Petrosani, scor 0-2, din etapa a XXII-a, si cu FC Vaslui, scor 0-1, din etapa a XXIII-a a Diviziei A. Iacov a fost primul oficial bancar care s-a supus testului poligraf, rezultatul acestuia iesind negativ.
"E usor stresanta situatia aceasta, insa sintem convinsi ca degeaba venim la acest detector, daca nu le legam de niste rezultate care sa intareasca aceste testari. In decurs de o saptamina ne-am calificat in finala Cupei Romaniei dupa 4-1 cu Farul Constanta, iar apoi am pierdut, tot cu ei, in campionat, cu 4-0. Multa lume spune, probabil, ca am vindut meciul", a spus Burca, dupa ce a iesit de la test.
Ovidiu Burca, care este primul jucator de fotbal din Romania supus testului poligraf, a afirmat ca are constiinta impacata ca nu a trucat nici un meci. "Nu stiu daca se poate intra in istorie cu o astfel de proba, insa am venit aici ca sa demonstram ca nimeni nu a facut nimic din ceea ce s-a speculat in presa. A fost o decizie a conducerii noastre si ne supunem", a continuat jucatorul, care a precizat ca nu stie daca exemplul clubului bancar ar trebui urmat si de alte grupari.
Burca a declarat ca a fost primul jucator al echipei supus testului, deoarece este capitanul echipei. "Am fost trimis primul in calitate de capitan, chiar daca la meciurile incriminate am jucat doar 30 de minute, pentru ca m-am accidentat la Petrosani. Probabil ca multi dintre ei nici nu stiu ca am venit aici. O sa demonstram ca tot tam-tam-ul care s-a facut la acele meciuri a fost degeaba", a incheiat jucatorul.
In urmatoarele saptamini, incepind de miercuri, vor fi supusi testului poligraf toti angajatii clubului bancar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii