Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Este cel mai important meci al carierei mele de antrenor

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, miercuri, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, inainte de plecarea spre Sevilla, ca meciul retur din optimile de finala ale Cupei UEFA cu Betis reprezinta cel mai important meci din cariera sa de antrenor.
"Este cel mai important meci al carierei mele de antrenor pentru ca ar insemna o performanta pentru mine si pentru toti jucatorii de la Steaua. Nu am de ce sa am emotii", a spus Olaroiu.
Cosmin Olaroiu a precizat ca spera ca fostii componenti ai Stelei din sezonul 1986, cind aceasta a cistigat Cupa Campionilor Europeni chiar la Sevilla, care au facut deplasarea alaturi de echipa sa ii poarte noroc. "Pe jucatorii mei ii va motiva prezenta lor si este si o responsabilitate mai mare pentru ca la Sevilla s-a cistiga cel mai important trofeu din istoria fotbalului romanesc", a afirmat Olaroiu.
Presedintele FC Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca nu are emotii ca va reveni la Sevilla. "Nu am motive ca sa am emotii. Au trecut 20 de ani. Poate daca mergeam imediat dupa joc era cu totul altceva", a spus Lacatus.
Intrebat daca se poate face o paralela intre cele doua generatii ale Stelei, cea din 1986 si cea actuala, Lacatus a raspuns iritat: "Nu mai puneti aceasta intrebare. Este deja un subiect tabu. Asa cum nu se face o paralela intre Hagi si Dobrin sau Pele si Maradona, asa nu se poate face nici intre Steaua 86 si Steaua 2006".
La Sevilla au facut deplasarea si fostii componenti ai echipei Steaua, cistigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1986, dupa o finala cu FC Barcelona disputata pe stadionul rivalei lui Betis, FC Sevilla, "Monjuic". Acestia sint Emerich Ienei, Helmuth Duckadam, Lucian Balan, Stefan Iovan, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Ilie Barbulescu, Constantin Pistol, Marin Radu II si Marius Lacatus.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a salutat cu fostii si actualii componenti ai echipei strigind catre acestia: "Traiasca Sevilla. Batem cu 2-1".
Partida retur dintre Betis Sevilla si Steaua Bucuresti, din optimile Cupe UEFA, se va disputa joi, de la ora 22.30, pe stadionul Ruiz de Lopera. La Bucuresti, in prima mansa, scorul a fost 0-0.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii