Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Escrocherie in numele "Romtelecom"

Conducerea companiei "Romtelecom" a emis un avertisment catre clientii sai pentru a-i pune in tema cu privire la o serie de incercari de escrocare puse la punct de persoane necunoscute care se recomanda ca fiind angajati ai "Romtelecom". Schema prin care se incearca pacalirea potentialelor victime este relativ simpla si a fost aplicata si in cazul altor companii de telefonie. Persoane necunoscute, care se prezinta drept angajati ai "Romtelecom", suna abonatii companiei si ii anunta ca ar fi cistigat prin tragere la sorti premii consistente in bani sau produse electrocasnice, oferite de "Romtelecom" ca parte a unei presupuse promotii. Pentru a intra in posesia premiilor, celor sunati li se cere insa sa cumpere cartele GSM reincarcabile si sa trimita codurile de reincarcare la un numar de mobil sau intr-un plic, la o adresa postala. "Compania isi informeaza clientii ca nu are in derulare nici o promotie care se desfasoara in aceste conditii, ca aceste cereri facute in numele “Romtelecom” sint o inselatorie, si ii sfatuieste sa nu raspunda la astfel de cerinte venite din partea celor care incearca sa foloseasca in mod fraudulos numele companiei", se arata intr-un comunicat de presa al "Romtelecom". De asemenea, in acelasi material se subliniaza ca a fost depusa o sesizare la Parchetul de pe linga Tribunalul Bucuresti prin care "Romtelecom" a cerut sa fie cercetata folosirea frauduloasa a numelui companiei. In plus, "Romtelecom" recomanda abonatilor prejudiciati sa formuleze la rindu-le o plingere catre Politie.
Promotiile derulate de companie pot fi verificate de orice client pe site-ul www.romtelecom.ro, in magazinele companiei sau la 930 - numarul de relatii cu clientii care poate fi folosit gratuit din reteaua "Romtelecom".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii