Mergi la conţinutul principal

Epureanu: «Nu este vizat nici domnul Nechita, nici altă persoană»

Proiectul de hotărâre prin care consilierul judeţean PNL Ovidiu Nechita ar putea fi înlăturat din poziţia de membru în Consiliul de Administraţie la Spitalul Judeţean a fost prins pe ordinea de zi a proximei şedinţe ordinare a CJ. Contactat telefonic, ieri, de redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", ca urmare a declaraţiei lui Nechita, care a reclamat că PSD-iştii încearcă să îl înlăture din CA pentru a fi singurii care ştiu ce se întâmplă în spital, şeful CJ Brăila, Ionel Epureanu s-a arătat deranjat de reacţia PNL-istului. Acesta a afirmat că proiectul vine la iniţiativa consilierului PSD Ionel Avram, că este de bună-credinţă, că nu vizează persoane şi că se va dezbate în şedinţa din 29 februarie. "Domnul Ionel Avram a şi justificat cumva proiectul şi o va face şi în şedinţa de consiliu. La modul direct, nu este nimic tendenţios vizavi de domnul consilier judeţean Ovidiu Nechita. Veţi vedea în şedinţă, pentru că aspectele vor fi dezbătute acolo şi cred că nu vor fi răstălmăcite în niciun fel, în legătură cu «lipsa de transparenţă a preşedintelui» (n.r. - una dintre acuzaţiile lui Nechita). Adică fără aspecte care duc în zona cenuşie. Eu cred că este o propunere făcută cu o intenţie bună. Dacă şi-o vor asuma toţi consilierii e ok. Dacă nu? Rămânem în formula actuală. Nu e un impediment sau un capăt de ţară în niciun fel. Nu este vizat nici domnul Nechita, nici altă persoană. Pur şi simplu, din ce mi s-a prezentat, se doreşte un control mai bun din partea Consiliului de Administraţie asupra activităţii din spital şi a problemelor de acolo. Nu ştiu de unde şi până unde s-au autosesizat dânşii (n.r. - liberalii) şi s-au simţit vânaţi sau posibil afectaţi de intenţia asta", a declarat Epureanu. Mai mult, preşedintele CJ Brăila a ţinut să sublinieze că din punctul său de vedere Nechita ar fi trebuit să ceară explicaţii suplimentare în cadrul consiliului, sau să discute cu iniţiatorul proiectului înainte să iasă cu declaraţii în spaţiul public.
Rămâne de văzut, luni, la ce se referă cu exactitate proiectul privind "numirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila" şi cum va fi votat de plenul CJ.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro